Jeg har mit keramikværksted i baghaven, ved vores skønne hjem udenfor Ganløse.

Her bor jeg sammen med mit yndlingsmenneske (og mand) Carsten og vores to børn Asger & Ellen. For ikke at glemme min bedste ven og eneste kollega, nemlig vores firbenet Kirsten.

Som familie er vi vilde med at rejse og opleve nye ting sammen. Det er både dejligt for vores familieliv, men også for min kreativitet - for her får den netop lov til at udfolde sig.

Jeg finder inspiration i alt det vi befinder os omkring, både når vi sejler ud i verden med vores båd, eller når vi pakker alle stumper og rejser tre måneder afsted i en autocamper.
Det er den slags oplevelser der gør mig fyldt af kærlighed og som giver plus på kontoen til mere skøn keramik.

jeg er…

Mette Marie Bang

At være kreativ har altid været en stor del af, hvem jeg er. Jeg kan slet ikke lade være med at tænke i de baner, uanset hvad jeg laver.

Om det er en tegneblok jeg sætter mig ved, min symaskine, at bygge vores orangeri eller formgivningen af noget ler, ja så befinder jeg mig bedst ved at skabe.

Jeg kan godt lide det skøre, det skæve, det der får tankerne på gled, men også det æstetisk pæne - og når det hele kan kombineres, ja så gør det mig en smule mere lykkelig.

jeg gør mig umage

fra min  Instagram

lovehands

patværk

hænder

hold on to…

pat krukke

pik & patter