Skip to main content

…Mette Marie Bang, og jeg er bare mig, her i butikken.

 

Jeg er en petit énkvindes virksomhed, og med hep og ros fra min mand og bedste ven Carsten, kører det faktisk meget godt. Jeg holder vældigt meget af mit eget selskab og lader op når jeg er alene. jeg sætter ualmindeligt stor pris på at kunne leve af mine hænder og det jeg skaber.

Jeg er uddannet skrædder og da jeg var ung var jeg sikker på at mode og tøj skulle være mit arbejde. Kort efter jeg afsluttede min uddannelse rejste jeg mig fra symaskinen og har kun sat mig ved den for at sy til mig selv eller mine børn.

Mit første møde med keramik var under barsel med min datter Ellen, hvor jeg tog et 8 ugers keramikkursus, torsdag formiddag, med en flok skønne, ældre mennesker. Jeg er utrolig stolt af, hvad jeg har opnået med leret og jeg øver mig hver dag og bliver bedre.

     

Det fantastiske, for mig, ved at lave keramik, i mit værksted, på vores gård ,er at jeg altid er tæt på min familie. Jeg har to børn med Carsten, Asger og Ellen, og så har jeg tre bonus børn, Rebecca, Pauline og Villads, som virkelig er en kæmpe bonus i mit liv. Jeg føler heldig og taknemlig.

 

  

 

 

 

Leave a Reply